Afrin Operasyonu içeride ve dışarıdaki bir çok vatan hainini ortaya çıkardı. Kimisi operasyona karşı çıkarken, kimi Özgür Suriye Ordusuna dil uzattı. Kimi devleti faşist olmakla suçlarken kimisi asker cenazesi üzerinden siyaset yaptı.
Daha önce Suriye’yi Esad’a teslim edelim diyen….
Mustafa İslamoğlu’da laf cambazlığı yaparak önce Şehitliğin yatakta bile olabileceğini söyleyip sonra şehit olan askerlere dil uzatarak “siz karar verin şu halde” diyor.
Operasyona hiçbir zaman destek vermeyen, askere destek mesajı atmayan Mustafa
Bir de hükumet ve askeri yetkilileri hedef alarak “şehitlik istismarı yaparak ana kuzularını cepheye yolluyorlar” diyor.
Bir savaş olsa demek ki ilk bunlar kaçacak ve askeri de cepheden uzak tutmak için ellerinden geleni yapıp düşmanla işbirliği yapacak.
Pek, devlet yetkilileri hala sessiz mi kalacak? Askere, devlete dil uzatan, harekatı küçümseyici, şehitlere saygısız ifadeler kullanan bu adam hakkında bir şey yapılmayacak mı?
Mustafa İslamoğlu’nun sitesinde geçen yazısına göre Vatanı savunmak için Afrin operasyonuna katılan askerlerimiz ölürse “şehit” olmaz!!! Bu görüşü destekleyen yazısı hala sitesinde...
İşte asıl tehlike budur...
Vatanı savunurken ölenin şehit olduğu bütün sahih kaynaklarda geçmektedir.
Bu sapkın adamlara müdahale edilmezse gelecek nesil zehirlenmiş belki askere gitmeyi dahi lüzumsuz görecek hal alacaktır.
Yazının bulunduğu link: http://mustafaislamoglu.com/sahadet-var-olmak-sahit-olmaktir_H4420.html

İşte Mustafa İslamoğlu'nun o videosu:
Cübeli Ahmet Hocanın reddiyesi:
Bu haber 3660 defa okunmuştur.